Τραγικοί γονείς -Εκαναν το μωρό τους μόλις οκτώ μηνών να ζυγίζει 21 κιλά για μία θέση στο βιβλίο Γκίνες [εικόνα&βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγικοί γονείς -Εκαναν το μωρό τους μόλις οκτώ μηνών να ζυγίζει 21 κιλά για μία θέση στο βιβλίο Γκίνες [εικόνα&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η ιστορία ενός μωρού μόλις 8 μηνών, από την Κολομβία, το οποίο ζυγίζει 21 κιλά. Μάλιστα, το υπερβολικό του βάρος τον έκανε να «τρυπώσει» σε μία θέση στο βιβλίο Γκίνες ως το πιο βαρύ βρέφος του κόσμου. Το βάρος του μικρού Santiago αντιστοιχεί σε παιδί ηλικίας 5 ετών κάτι που οδήγησε τους γιατρούς να τον επιβάλουν σε αυστηρή δίαιτα, προκειμένου να χάσει τουλάχιστον 13 κιλά. Το μωρό καλείται να παρατήσει τις λιχουδιές και τα λιπαρά φαγητά και να τρέφεται αποκλειστικά με γάλα, φρούτα και λαχανικά.

Στόχος των γιατρών είναι ο μικρός να επιστρέψει στα φυσιολογικά, δηλαδή περίπου 8 κιλά, μιας και δεν υπάρχει καμία πάθηση που να δικαιολογεί το βάρος του. «Απλά τον τάιζαν πάρα πολύ» τονίζουν οι γιατροί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διατροφή μωρό Κολομβία βιβλίο Γκίνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ