Παράταση στην αναγέννηση του Ελληνικού: Η προσφορά της Lamda Development δεν ικανοποίησε το ΤΑΙΔΕΠ - iefimerida.gr

Παράταση στην αναγέννηση του Ελληνικού: Η προσφορά της Lamda Development δεν ικανοποίησε το ΤΑΙΔΕΠ

Παράταση στην αναγέννηση του Ελληνικού: Η προσφορά της Lamda Development δεν ικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μαρίνες, οι ουρανοξύστες και τα πάρκα πρασίνου που θα μεταμόρφωναν το πρώην αεροδρόμιο στο Ελληνικό, θα πάρουν -όπως φαίνεται- παράταση για λίγες ημέρες, αφού το ΤΑΙΠΕΔ δεν ικανοποιήθηκε από τη δεσμευτική οικονομική προσφορά της Lamda Development και την κάλεσε να υποβάλει βελτιωμένη προσφορά, έως την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014.

Οι Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι (Citigroup, Piraeus Bank) με τη συνδρομή του εξειδικευμένου συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, Happold Consulting, θα προχωρήσουν στην αξιολόγηση του δικαίου και ευλόγου της τελικής δεσμευτικής οικονομικής προσφοράς της Lamda Development, με βάση διεθνώς αποδεκτές διαδικασίες και πρότυπα αξιολόγησης ("fairness opinion").

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, αφού λάβει υπόψη του τα ανωτέρω, καθώς και την εισήγηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, θα αποφασίσει σε επόμενη συνεδρίαση του για την ανακήρυξη ή μη Προτιμητέου Επενδυτή. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Μαρτίου 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμιο ελληνικό Lamda Development ΤΑΙΔΕΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ