Υπάρχει κάτι πολύ μοδάτο στο κέντρο της Αθήνας: Στο Neon Raum βρίσκει κανείς ρούχα, κοσμήματα, γούστο [εικόνες] - iefimerida.gr

Υπάρχει κάτι πολύ μοδάτο στο κέντρο της Αθήνας: Στο Neon Raum βρίσκει κανείς ρούχα, κοσμήματα, γούστο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νούμερο 17 της οδού Λεοχάρους (κάθετος στην Κολοκοτρώνη και παράλληλος της Πραξιτέλους) εγκαινιάστηκε πρόσφατα το Neon Raum. Πρόκειται για έναν δημιουργικό χώρο ποικίλων χρήσεων, που θυμίζει loft και ανήκει στην Νταϊάνα Βαρδαξή (Cat Black) και στον Σωτήρη Τρέχα ή κατά κόσμον The Dreamer.

Ο χώρος αποτελεί ένα μόνιμο showroom των δημιουργιών των δύο ιδιοκτητών του (η Νταϊάνα κάνει κοσμήματα και ο Σωτήρης t-shirts, καπέλα και λοιπά αξεσουάρ με το αναγνωρίσιμο πλέον λογότυπό του), αλλά και άλλων σχεδιαστών και καλλιτεχνών. Ο χώρος λειτουργεί ως φωτογραφικό studio, ως meeting point συνεργατών, χώρος event και εφάμιλλων δραστηριοτήτων και είναι ανοιχτός σε πιθανές προ(σ)κλήσεις.

«Αφού αποφασίσαμε να δομήσουμε τον δικό μας πολυχώρο, σκεφτήκαμε πως θα ήταν πολύ ωραία να έχουμε κάποιους φίλους και συνεργάτες μαζί μας. Προσωπική έδρα τόσο δική μας όσο και συνεργατών μας» μας λένε τα παιδιά. Πιο συγκεκριμένα στο Neon Raum αυτή τη στιγμή βρίσκονται τα ρούχα και αξεσουάρ Displexia, Granny's trip, Lav Unused, Moxha, Myksa, καθώς και ο φωτογράφος Kωνσταντίνος Τσακμάζ.
«Βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση καινούριων συνεργατών. Το μέλλον σίγουρα θα μας βρει στον αριθμό 17 της οδού Λεωχάρους, να προσπαθούμε να εξελιχθούμε τόσο παραγωγικά όσο και εμπορικά. Το ότι πλέον έχουμε το δικό μας χώρο σίγουρα έχει αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε και λειτουργούμε» συμπληρώνουν. Αγαπημένα τους μέρη στην Αθήνα όταν δεν βρίσκονται στο Neon Raum;

«Το Μουσείο της Ακρόπολης, ο Κώστας στην Αγία Ειρήνη, τα Τουρκοβούνια, η Αιόλου, η Πραξιτέλους και το Dosi Rak στο Σύνταγμα».

Neon Raum Λεωχάρους 17, Αθήνα
(κάθετος στην Κολοκοτρώνη και παράλληλος της Παραξιτέλους)

Όλα τα πουκάμισα και τα τζάκετ που φοράει ο Θοδωρής είναι Mohxa, τα γυαλιά ηλίου είναι Deep Shallow Exposition, και το μοβ t-shirt The Dreamer. Η φωτογράφιση έγινε στο Neon Raum (Λεωχάρους 17), μέρος όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα παραπάνω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ