Η ώρα του Ελληνικού: Ανοίγει η προσφορά της Lamda Development και ξεκινάει η μεταμόρφωση του πρώην αεροδρομίου - iefimerida.gr

Η ώρα του Ελληνικού: Ανοίγει η προσφορά της Lamda Development και ξεκινάει η μεταμόρφωση του πρώην αεροδρομίου

Η ώρα του Ελληνικού: Ανοίγει η προσφορά της Lamda Development και ξεκινάει η μετ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεσημέρι αναμένεται να μπει τέλος στην υπόθεση εκμετάλλευσης και μεταμόρφωσης του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού, που επί χρόνια έμενε στα αζήτητα και στην κυριολεξία σάπιζε, αφού το ΤΑΙΠΕΔ ανοίγει την οικονομική προσφορά του μοναδικού υποψηφίου, της κοινοπραξίας υπό τη Lamda Development.

Στελέχη που παρακολουθούν τη διαδικασία, εκτιμούν ότι το αρχικό ποσό θα κινηθεί στα επίπεδα των 400-500 εκατ. ευρώ, συνδέοντάς το με τη δαπάνη της κοινοπραξίας για τις δημόσιες υποδομές, στην έκταση των 6.240 στρεμμάτων του Ελληνικού.

Το Ταμείο, ωστόσο, έχει αφήσει παράθυρο ότι μπορεί να ζητήσει μεγαλύτερο τίμημα αν η προσφορά δεν είναι ικανοποιητική, κάτι που δεν πρέπει να αποκλειστεί, δεδομένου ότι πρόκειται για το μοναδικό υποψήφιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ελληνικό πρώην αεροδρόμιο Lamda Development
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ