Υπό κατάληψη από συμβασιούχους η αίθουσα συνεδριάσεων στο δημαρχείο της Αθήνας - iefimerida.gr

Υπό κατάληψη από συμβασιούχους η αίθουσα συνεδριάσεων στο δημαρχείο της Αθήνας

DIMARHEIO-ATHINAS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο χώρο συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου εξακολουθούν να βρίσκονται, περί 40 άτομα, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες, ενώ έξω από αυτόν έχουν συγκεντρωθεί άλλα 200 άτομα.
Η κατάληψη του χώρου προκαλεί πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του δήμου Αθηναίων και του υποψηφίου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ο Δήμος Αθηναίων σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «πρωτοφανή κίνηση σε προεκλογική περίοδο» και καταλογίζει τη διοργάνωση της διαμαρτυρίας στη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καμίνης υποστηρίζει ότι στην κατάληψη προχώρησε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «συνεπικουρούμενη από βουλευτές και ηγετικά στελέχη του κόμματος με πρόσχημα τα δίκαια αιτήματα των σχολικών φυλάκων».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης απεύθυνε χαιρετισμό στους εργαζόμενους επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να απολυθεί κανένα υπάλληλος.

Ο κ. Σακελλαρίδης ζήτησε από τον κ. Καμίνη και τους άλλους υποψηφίους «να πουν ανοιχτά με ποια πλευρά βρίσκονται» και ζήτησε την επαναπρόσληψη τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημαρχείο κατάληψη Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ