Ελληνικό πλοίο έλαβε μήνυμα για αντικείμενα από το χαμένο Boeing στη θάλασσα - iefimerida.gr

Ελληνικό πλοίο έλαβε μήνυμα για αντικείμενα από το χαμένο Boeing στη θάλασσα

Ελληνικό πλοίο έλαβε μήνυμα για αντικείμενα από το χαμένο Boeing στη θάλασσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida το ελληνικό πλοίο «ELKA Athina» συμφερόντων του εφοπλιστή Καρνέζη έλαβε μήνυμα για την ύπαρξη αντικειμένων στη θάλασσα στην περιοχή των Στενών της Μάλακας με ενδείξεις πως πρόκειται για τα πρώτα ευρήματα από το εξαφανισμένο Boeing.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες πήραν μήνυμα από παράκτιο σταθμό της Ινδονησίας με στίγμα: πλάτος 0551 βόρειο και μήκος 09657,5 ανατολικό, ότι στην περιοχή βρέθηκαν βαλίτσες που ενδεχομένως να ανήκουν στους επιβάτες της μοιραίας πτήσης της Malaysia Airlines.

Πλοίαρχος του ELKA Athina είναι ο Δημήτρης Ζαμπέλης και ανθυποπλοίαρχος ο Δημήτρης Καραγιάννης. Τo iefimerida επικοινώνησε πριν από λίγο με τον ανθυποπλοίαρχο κ. Καραγιάννη, ο οποίος επιβεβαίωσε το μήνυμα για ύπαρξη βαλιτσών στην περιοχή. Οπως ανέφερε, το σήμα ήταν για σημείο το οποίο απέχει περίπου 4 ώρες από τη θέση τους και είναι όλοι σε εγρήγορση από εκείνη τη στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ