Μισή μονάδα προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην εκλογική επιρροή -Στο 7% το Ποτάμι - iefimerida.gr

Μισή μονάδα προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην εκλογική επιρροή -Στο 7% το Ποτάμι

Μισή μονάδα προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην εκλογική επιρροή -Στο 7% το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις μισή ποσοστιαία μονάδα προβάδισμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, στην εκτίμηση εκλογικής επηρροής, στο τρίτο και τελευταίο μέρος της Ερευνας Πολιτικής Συγκυρίας, που πραγματοποίησε για το Μάρτιο η Public Issue.

Σύμφωνα με αυτή, με 28,5% ο ΣΥΡΙΖΑ έχει οριακό προβάδισμα έναντι της Νέας Δημοκρατίας (28%), στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, ενώ στο 7% βρίσκεται Το Ποτάμι. Παράλληλα, όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής και των «λοιπών» καταγράφουν μειωμένα ποσοστά σε σύγκριση με τη μέτρηση του Φεβρουαρίου.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα (10,5%) και ακολουθούν το ΚΚΕ (7,5%), το Ποτάμι (7%), το ΠΑΣΟΚ (5,5%) οι ΑΝΕΛ (5%) η ΔΗΜΑΡ(3,5%) και λοιπά ( 5%). Στην ίδια έρευνα οι εκλογείς παραμένουν διχασμένοι για την αναγκαιότητα πρόωρων εκλογών, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση καταγράφει πρωτιά στην παράσταση νίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ