Ετσι θα είναι το Ελληνικό μετά την ανάπλαση –Σε έναν χρόνο ξεκινούν τα έργα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ετσι θα είναι το Ελληνικό μετά την ανάπλαση –Σε έναν χρόνο ξεκινούν τα έργα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Lamda Development θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία που θα αναλάβει την ανάπλαση της περιοχής του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, καθώς, το ΤΑΙΠΕΔ έκανε αποδεκτή την τεχνική προσφορά της εταιρείας και πλέον προχωρά η διαδικασία αξιολόγησης της οικονομικής προσφοράς του υποψήφιου επενδυτή, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του μήνα.Επειτα από αυτή την εξέλιξη η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η νέα όψη της περιοχής και αναλύονται τα έργα ανάπλασης και οι στόχοι της.

δημιουργώντας έτσι έναν προορισμό που αναμένεται να προσελκύσει 1.000.000 επιπλέον τουρίστες στην Αθήνα,Από την πλευρά της η εταιρεία τονίζει ότι θα δημιουργήσει ένα πάρκο έκτασης 2 εκατομμυρίων τ.μ., ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα παγκοσμίως, υψηλού επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις, ένα αναβαθμισμένο παραλιακό μέτωπο, με ελεύθερη πρόσβαση όλων των παραπάνω στο κοινό, καθώς και τουριστικές υποδομές,

Τα φορολογικά έσοδα που θα έχει το δημόσιο σε ετήσια βάση όταν ολοκληρωθούν τα έργα θα ξεπερνούν τα 2 δισ. ευρώ.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το ακίνητο έχει περισσότερο από τρεις φορές το μέγεθος του Μονακό, περισσότερο από δύο φορές το μέγεθος του Hyde Park στο Λονδίνο και σχεδόν δύο φορές το μέγεθος του Central Park στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ