Warehouse -Το «άκαπνο» wine bar με τις 140 ετικέτες κρασιών είναι το νέο στέκι των Εξαρχείων [εικόνες] - iefimerida.gr

Warehouse -Το «άκαπνο» wine bar με τις 140 ετικέτες κρασιών είναι το νέο στέκι των Εξαρχείων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γωνιακό, φωτεινό, με μεταποιημένα έπιπλα που δεν είναι εξεζητημένα, αλλά ούτε και παράταιρα, τα οποία δημιουργούν την αίσθηση ενός ανοιχτού και φιλόξενου χώρου. Το Warehouse στα εξάρχεια είναι το all day food, coffee, wine & cocktail bar της περιοχής για το οποίο μιλούν όλοι.

Καφές από εκλεκτά χαρμάνια με απίστευτο άρωμα, μεγάλη λίστα κρασιών, κοκτέιλ για κάθε γούστο και υπέροχα πιάτα για τα συνοδεύσεις.Από πλατώ τυριών ή αλλαντικών μέχρι και παραδοσιακά Στριφτούδια Κρήτης με φρέσκια ντομάτα, χοιρινά καπνιστά μάγουλα και βολάκι Άνδρου. Ολα αυτά, σύμφωνα με το Popaganda.gr, υπό τους ήχους της soul, funk, jazz και trip μουσικής.

Αλλο ένα στοιχείο που κάνει το Warehouse είναι το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται το κάπνισμα.Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες από τον υπέροχο αυτό χώρο στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ