Μία σούπερ νταντά για τον πρίγκιπα -Η γυναίκα που θα προσέχει το διάδοχο του βρετανικού θρόνου - iefimerida.gr

Μία σούπερ νταντά για τον πρίγκιπα -Η γυναίκα που θα προσέχει το διάδοχο του βρετανικού θρόνου

Μία σούπερ νταντά για τον πρίγκιπα -Η γυναίκα που θα προσέχει το διάδοχο του βρε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσωπο εμπιστοσύνης, εχέμυθο, απόλυτα διαθέσιμο και με εμπειρία. Η Κέιτ Μίντλεντον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν δέχονται πλέον απαντήσεις στην... αγγελία τους. Βρήκαν τη γυναίκα στα χέρια της οποίας θα εμπιστευτούν το «καμάρι» του βρετανικού θρόνου.

Οι tabloid εφημερίδες της χώρας έχουν βρει νέο αντικείμενο που χρήζει ενδελεχούς έρευνας και επίμονου ρεπορτάζ. Ποια είναι η νέα «σούπερ νταντά», όπως έχουν ονομάσει τη γυναίκα, που θα προσέχει τον πρίγκιπα Τζορτζ.

Αν και αρχικά το ζευγάρι είχε βοήθεια από τη γυναίκα που μεγάλωσε τον ίδιο τον Γουίλιαμ και τον αδερφό του, Χάρι, αυτό -και λόγω της ηλικίας της- ήταν μία προσωρινή λύση. Επειτα λοιπόν από μία σύντομη αναζήτηση, κατέληξαν στην ιδανική. Πρόκειται για μία Ισπανίδα, η οποία διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής της, αλλά παρόλα αυτά το βιογραφικό της αναφέρει πως διαθέτει 20ετή εμπειρία στη δουλειά.

Εχει εργαστεί για «οικογένειες της υψηλής κοινωνίας», όπως αναφέρει το Vanity Fair, ενώ η Daily Mail αναζήτησε πιο... ζουμερές λεπτομέρειες για εκείνη. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, λοιπόν, η Ισπανίδα είναι ελεύθερη, δεν έχει σύντροφο και η ζωή της και είναι απόλυτα αφιερωμένη στην οικογένεια για την οποία δουλεύει. Η αγωνία των βρετανικών tabloid βέβαια σύντομα θα τερματιστεί, καθώς κάποια στιγμή θα γίνει και η πρώτη δημόσια εμφάνιση της «σούπερ νταντάς», με το «βασιλικό» μωρό στην αγκαλιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ