Στα 61 της κολυμπάει από την Κούβα στις ΗΠΑ αψηφώντας τους καρχαρίες - iefimerida.gr

Στα 61 της κολυμπάει από την Κούβα στις ΗΠΑ αψηφώντας τους καρχαρίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία 61χρονη Αμερικανίδα επιχειρεί να γίνει η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που θα κολυμπήσει από την Κούβα στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς κανένα απολύτως μέτρο προστασίας ενάντια στους καρχαρίες.

Έπειτα από διαβουλεύσεις μεταξύ των δυο χωρών που κράτησαν έναν ολόκληρο χρόνο, η 61χρονη Αμερικανίδα Νταϊάνα Νιάντ πήρε την έγκριση και ξεκίνησε το ιδιαίτερο ταξίδι της από την Κούβα με προορισμό τις αμερικανικές ακτές της Φλόριδας.Η Νιάντ βούτηξε την Κυριακή στα νερά της Αβάνα και θα βγει στη στεριά την Τετάρτη, όταν θα φτάσει στο Κι Ουέστ της Φλόριντα.

Η αμερικανίδα δεν πρόκειται να κοιμηθεί καθόλου κατα τη διάρκεια της αποστολής της και δεν θα έχει καμία προστασία ενάντια στους καρχαρίες της περιοχής.Η μόνη βοήθεια που θα της παρέχεται, θα είναι από ένα ειδικό επιτελείο που θα την παρακολουθεί στην περίπτωση που προκύψει κάτι στο δύσκολο εγχείρημα της.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ