Νέο σοκ για την Αντζελίνα Τζολί -Μετά τη διπλή μαστεκτομή θα αφαιρέσει και τις ωοθήκες της

Σε νέα περιπέτεια φαίνεται πως μπαίνει η Αντζελίνα Τζολί, καθώς όπως αποκάλυψε αναμένεται να περάσει για άλλη μία φορά το κατώφλι του χειρουργείου, προκειμένου να υποβληθεί σε νέα προληπτική επέμβαση.

Η διάσημη ηθοποιός μιλώντας στους New York Times υποστήριξε πως μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία προχώρησε προληπτικά θα αφαιρέσει και τις ωοθήκες της, προκειμένου να εξαλείψει τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνου.

«Πρέπει να κάνω άλλη μία εγχείρηση. Θα πάρω συμβουλές από όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλώ τον τελευταίο καιρό και θα ξεπεράσω και την επόμενη φάση», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, η Αντζελίνα Τζολί μίλησε συγκινημένη για το θετικό αντίκτυπο που είχε η δημοσιοποίηση της απόφασης να υποβληθεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή. Η διάσημος ηθοποιός ανέφερε πως συγκινήθηκε πάρα πολύ από την στήριξη που δέχθηκε από τον κόσμο αλλά και την ευγένεια που έδειξαν πολλοί άνθρωποι.

«Ο λόγος που έγραψα εκείνο το άρθρο ήταν για να μπορέσω να επικοινωνήσω, να βοηθήσω και να συνδεθώ με άλλες γυναίκες και άλλες οικογένειας που πέρασαν την ίδια περιπέτεια», υπογράμμισε.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν μετανιώνει στιγμή για την απόφασή της, λέγοντας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη με την απόφασή μου. Είχα την τύχη να έχω καταπληκτικούς γιατρούς, να έχω μια καλή ανάρρωση και μια ταινία όπως το Unbroken που μου έδωσε το κίνητρο για να γίνω και πάλι υγιής και να επιστρέψω στη δουλειά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ