Στο «σφυρί» σπάνιο χειρόγραφο ποιημάτων του Κωνσταντίνου Καβάφη: Η τιμή ξεκινάει από τις 5.000 ευρώ - iefimerida.gr

Στο «σφυρί» σπάνιο χειρόγραφο ποιημάτων του Κωνσταντίνου Καβάφη: Η τιμή ξεκινάει από τις 5.000 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σπάνιο χειρόγραφο του Κωνσταντίνου Καβάφη αναμένεται να βγει στο «σφυρί» στις 17 Μαρτίου. Πρόκειται για το αυτόγραφο ποιημάτων «Επιθυμίες» και «Τελειωμένα», η τιμή του οποία θα ξεκινήσει από τα 5.000 ευρώ.Μεταξύ άλλων, η δημοπρασία από τον οίκο Π. Βεργός περιλαμβάνει 472 σπάνια βιβλία, έγγραφα, χειρόγραφα, φωτογραφίες και χαρακτικά, μεταξύ άλλων, μια χειρόγραφη περιγραφή της ναυμαχίας του Ναυαρίνου γραμμένη από αξιωματικό της γαλλικής ναυαρχίδας, φωτογραφίες των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων του Albert Meyer, της Αθήνας του William Stillman και γυμνών της διάσημης φωτογράφου του μεσοπολέμου Nelly's.

Η δημοπρασία βιβλίων, έγγραφων, χειρόγραφων, φωτογραφιών και χαρακτικών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Athens Plaza στην πλατεία Συντάγματος, στις 6 το απόγευμα. Τα προς δημοπράτηση αντικείμενα θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων, προς εξέταση, από 6 έως 15 Μαρτίου στα γραφεία του οίκου Π. Βέργος (Νεοφύτου Δούκα 10, 1ος όροφος, καθημερινά 10.00 π.μ. - 4.00 μ.μ., το Σάββατο 10.00 π.μ. - 3.00 μ.μ.).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ