Ο Πούτιν «τελείωσε» τον Γιανουκόβιτς: Δεν έχει πολιτικό μέλλον – Θα τον είχαν σκοτώσει αν δεν βοηθούσαμε - iefimerida.gr

Ο Πούτιν «τελείωσε» τον Γιανουκόβιτς: Δεν έχει πολιτικό μέλλον – Θα τον είχαν σκοτώσει αν δεν βοηθούσαμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι πρώτες δημόσιες δηλώσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν μετά το ξέσπασμα της κρίσης στην Κριμαία να έδειξαν ένα σημάδι «υποχώρηση», καθώς ο Ρώσος πρόεδρος δεν δείχνει διατεθειμένος να εμπλακεί σε πόλεμο, ωστόσο, αποκάλυψε αρκετά για τον Βίκτορ Γιανουκόβιτς.Μιλώντας από το σπίτι του ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε επί λέξη πως ο έκπτωτος πρόεδρος της Ουκρανίας δεν έχει πολιτικό μέλλον.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως αν δεν τον είχαν βοηθήσει οι Ρώσοι, οι Ουκρανοί που κατέλαβαν την εξουσία θα τον είχαν σκοτώσει.

Τόνισε, βέβαια, ότι ο Γιανουκόβιτς είναι ο μόνος πρόεδρος τον οποίο αναγνωρίζει, ωστόσο, εκτίμησε ότι χρειάζονται νέες εκλογές στη χώρα οι οποίες θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας.

Επιπλέον, έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Γιανουκόβιτς να έχει πεθάνει από καρδιακή προσβολή την Δευτέρα αναφέροντας «Είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του μόλις του μίλησα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ