Ποια είναι η σούπερ γιαγιά του Your Face Sounds Familiar, που λικνίζεται παρέα με την Μπεκατώρου και νίκησε τον καρκίνο - iefimerida.gr

Ποια είναι η σούπερ γιαγιά του Your Face Sounds Familiar, που λικνίζεται παρέα με την Μπεκατώρου και νίκησε τον καρκίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες ημέρες έχει εισβάλει στα σπίτια όλων μια εύθυμη γιαγιά. Είναι η 74χρονη Μαρία Αγουρίδα, η οποία πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό σποτ του ΑΝΤ1 για το νέο του σόου Your Face Sounds Familiar. Οπως αποκαλύπτει η ίδια, δεν έχει περάσει και τόσο εύκολα, αφού έδωσε μια μεγάλη μάχη για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή.

Οπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην Εspresso, η κυρία Αγουρίδα, που στο διαφημιστικό σποτ την βλέπουμε να συναντά τον Μάικλ Τζάκσον και άλλους μεγάλους σταρ στο σούπερ μάρκετ και στο τέλος να πληρώνει στην ταμία Μαρία Μπεκατώρου, έχει υποβληθεί πριν από 30 χρόνια σε μαστεκτομή, αφού είχε προσβληθεί από καρκίνο.

«Εγώ επέζησα ύστερα από μαστεκτομή, γι' αυτό και το δεξί μου χέρι είναι πρησμένο, από την επέμβαση» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε στο πώς κατάφερε να ξεπεράσει την κατάσταση: «Εβαζα το ραδιόφωνο κάθε μέρα και τραγουδούσα και χόρευα. Είμαι εύθυμη, "η σούπερ γιαγιά" που λένε τα εγγόνια μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ