Τέτρις από αυτοκίνητα: Η απίστευτη και ξεκαρδιστική κυκλοφοριακή συμφόρηση της Κίνας [εικόνα] - iefimerida.gr

Τέτρις από αυτοκίνητα: Η απίστευτη και ξεκαρδιστική κυκλοφοριακή συμφόρηση της Κίνας [εικόνα]

Τέτρις από αυτοκίνητα: Η απίστευτη και ξεκαρδιστική κυκλοφοριακή συμφόρηση της Κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο απόλυτος σουρεαλισμός επικρατεί στο κέντρο της Κίνας, εξηγώντας κατά κάποιο τρόπο τα επικίνδυνα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην χώρα. Σε σχηματισμό που θυμίζει το δημοφιλές παιχνίδι Τέτρις, τα αυτοκίνητα έχουν κυριολεκτικά «μπουκώσει» το σημείο.

Τα οχήματα είναι παγιδευμένα σε μια διασταύρωση στην Xi'an, την πρωτεύουσα της επαρχίας Shaanxi, όπου έχει χαλάσει το φανάρι. Η πόλη, συχνά, μαστίζεται από σοβαρή κυκλοφοριακή συμφόρηση και το βαρύ νέφος, αυτό το χειμώνα, επιδείνωσε τα προβλήματα, μειώνοντας την ορατότητα για τους οδηγούς.

Οπως αναφέρει το BBC News, οι κινεζικές αρχές αντιμετωπίζουν αυξανόμενη πίεση από τους πολίτες για να ρυθμίσουν τις βιομηχανίες έντασης της ρύπανσης και να αναζητήσουν μορφές ουδέτερου ισοζυγίου άνθρακα για την παραγωγή ενέργειας και τις μεταφορές.

(Εικόνα: ChinaFotoPress / Getty Images)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ