Η ντόλτσε βίτα του Μπερλουσκόνι γίνεται κόμικ με τίτλο «Ρούμπι, σεξ και εξουσία στο Αρκορε» [εικόνα] - iefimerida.gr

Η ντόλτσε βίτα του Μπερλουσκόνι γίνεται κόμικ με τίτλο «Ρούμπι, σεξ και εξουσία στο Αρκορε» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι γίνεται ήρωας κόμικ. Και μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας φιγουράρει και η διαβόητη φερόμενη ως (πρώην) ερωμένη του, Καρίμα ελ Μαχρούγκ ή Ρούμπι.

Οι δημιουργοί του κόμικ που φέρει τον τίτλο «Ρούμπι, σεξ και εξουσία στο Άρκορε» (Ruby, sesso e potere ad Arcore), θέλησαν δώσουν έμφαση στο τρίπτυχο «εξουσία, σεξ και υπέρβαση κάθε ορίου, που συναντάμε στις επιθυμίες πολλών ανθρώπων»

Το κόμικ, που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή στην Ιταλία, αναφέρεται όπως προδίδει και ο τίτλος στην περίφημη ιστορία που οδήγησε τον πρώην πρωθυπουργό στη δικαιοσύνη για μαστροπεία ανήλικης.

Οι δημοσιογράφοι Τζάνι Μπαρμπατσέτο και Μανουέλα Ντ' Αλεσάντρο και ο σκιτσογράφος Λούκα Φεράρα στο βιβλίο αυτό (εκδόσεις round robin editrice, 152 σελ.) παρουσιάζουν με τον δικό τους τρόπο την υπόθεση «Ρούμπι Γκέιτ».

Η ντόλτσε βίτα του Μπερλουσκόνι γίνεται κόμικ με τίτλο «Ρούμπι, σεξ και εξουσία στο  Αρκορε»  [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η διαβόητη υπόθεση αφορά στην ιστορία της Ρούμπι, των διαβόητων πάρτι στην βίλα του πρώην πρωθυπουργού στο Άρκορε, λίγο έξω από το Μιλάνο, και στη δικαστική δίωξη σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Οι συγγραφείς, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, σημειώνουν ότι «αποφάσισαν να παρουσιάσουν το σκάνδαλο ως το τέλος μιας εποχής, το τέλος του μπερλουσκονισμού» και να δώσουν έμφαση στο τρίπτυχο «εξουσία, σεξ και υπέρβαση κάθε ορίου, που συναντάμε στις επιθυμίες πολλών ανθρώπων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σίλβιο Μπερλουσκόνι κόμικ Ρούμπι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ