Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας: Ο,τι φορά γίνεται παγκόσμια μόδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας: Ο,τι φορά γίνεται παγκόσμια μόδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουν ότι από τα μέλη των βασιλικών οικογενειών του πλανήτη, εκείνη που θεωρείται το μεγαλύτερο fashion icon είναι η Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η «βασίλισσα» της μόδας είναι η πριγκίπισσα της Δανίας Μαίρη η οποία ό,τι φορά γίνεται παγκόσμια μόδα!

Η 42χρονη πριγκίπισσα Μαίρη αναδείχθηκε με ποσοστό 68% και με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη (Κέιτ Μίντλετον) η πιο καλοντυμένη πριγκίπισσα του κόσμου, σε σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη το καλοκαίρι.

Τα ρούχα που επιλέγει να φορά -σχεδόν πάντα Δανών σχεδιαστών- γίνονται μόδα αυτομάτως.Τα μέσα δεν σταματούν να γράφουν για το τι φόρεσε σε κάθε τελευταία της εμφάνιση, όπως και να παρέχουν πληροφορίες για το που μπορείς κανείς να τα βρει.

Οι τουαλέτες και τα κοκτέιλ φορέματα που επιλέγει για τις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της διακρίνονται για το μοναδικό τους στυλ και τη φινέτσα τους, ενώ τα κάζουαλ ντυσίματά της για την ιδιαίτερη αισθητική τους που κάνει όλες τις Δανές να τρέχουν να βρουν τα ίδια κομμάτια.

Η σταχτοπούτα που έγινε πριγκίπισσα της Δανίας

Η νομομαθής πριγκίπισσα Μαίρη είναι το τέταρτο παιδί μιας οικογένειας Αυστραλών μεταναστών από τη Σκωτία που είχε την τύχη το 2000 να πέσει... πάνω στον πρίγκιπα της Δανίας ο οποίος βρέθηκε στα... μέρη της λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και έτσι η Μαίρη ετοίμασε βαλίτσες και εγκαταστάθηκε στη Δανία, ενώ λίγο αργότερα παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Φέντερικ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ