Αλεξανδρής-Αδαμόπουλος στο β' γύρο των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών -Τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Αλεξανδρής-Αδαμόπουλος στο β' γύρο των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών -Τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάμεσα στον ανεξάρτητο του χώρου της Κεντροαριστεράς Βασίλη Αλεξανδρή και τον σημερινό πρόεδρο Γιάννη Αδαμόπουλο, θα διεξαχθεί ο δεύτερο γύρος των εκλογών των δικηγόρων της Αθήνας. Ο κ. Αλεξανδρής αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη, καθώς ο συνδυασμός του ήρθε πρώτος συγκεντρώνοντας ποσοστό 34,76%, ενώ αυτός του κ. Αδαμόπουλου που πρόερχεται από το χώρο της ΝΔ, δεύτερος, αλλά κατέβηκε στις εκλογές χωρίς το γαλάζιο χρίσμα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 23,14%.

Οι δυο τους θα διεκδικήσουν την προεδρία του ΔΣΑ στον δεύτερο γύρο, που έχει οριστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 2 και την Τρίτη 4 Μαρτίου (λόγω της Καθαράς Δευτέρας).

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Βασίλης Παπαστεργίου με 13,24%, έμεινε τρίτος, αλλά θα διαδραματίσει ρυθμιστικό ρόλο στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης, καθώς από το πού θα κατευθυνθούν οι ψηφοφόροι του θα εξαρτηθεί, εν πολλοίς, και το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθούν οι Παναγιώτης Γαλετσέλλης με ποσοστό 10,97%, ο Παναγιώτης Περάκης με ποσοστό 6,74% , ο Άγγελος Βρεττός με ποσοστό 5,45%, ο Γιώργος Παριανός με ποσοστό 3,05% και τέλος ο Γιώργος Μαραγκός με ποσοστό 2,66% .

Το 2011 στις εκλογές του α' γύρου των εκλογών του ΔΣΑ, πρώτος είχε έρθει με ποσοστό 26,07% ο Δημήτρης Βερβεσός και δεύτερος ο Γιάννης Αδαμόπουλος με ποσοστό 19,92%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ