Δημοσκόπηση MARC για την περιφέρεια Αττικής: Τον Ανδρέα Παχατουρίδη δείχνουν οι πολίτες - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση MARC για την περιφέρεια Αττικής: Τον Ανδρέα Παχατουρίδη δείχνουν οι πολίτες

Δημοσκόπηση MARC για την περιφέρεια Αττικής: Τον Ανδρέα Παχατουρίδη δείχνουν οι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσκόπηση της Marc για την Περιφέρεια Αττικής δείχνει πως η πιο ισχυρή υποψηφιότητα για την περιφέρεια της Αθήνας είναι αυτή του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη -ο οποίος ωστόσο δεν έχει διευκρινίσει τη θέση του-. Στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του newsit, από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου, φαίνεται πως τρία ονόματα κυριαρχούν.Του δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού και το όνομα της Ρένας Δούρου, υποψήφιας Περιφερειάρχη από τον ΣΥΡΙΖΑ και νυν βουλευτού.

Οι μεγάλες αναμετρήσεις της β' Κυριακής

Στο ερώτημα: Αν είχατε να επιλέξετε την 2η Κυριακή των εκλογών μεταξύ του κυρίου Σγουρού και της κυρίας Δούρου, ποιον είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε, οι απαντήσεις είναι:

Στο ερώτημα: Αν είχατε να επιλέξετε μεταξύ του κυρίου Σγουρού και του κυρίου Παχατουρίδη ποιον θα ψηφίζατε, οι απαντήσεις είναι:

Και στο ερώτημα: Μεταξύ του κυρίου Παχατουρίδη και της κας Δούρου ποιον θα ψηφίζατε, οι απαντήσεις είναι:

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ