Από τη Βόρειο Ελλάδα ξεκινά περιοδεία-«μαμούθ» - iefimerida.gr

Από τη Βόρειο Ελλάδα ξεκινά περιοδεία-«μαμούθ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιοδείες-«μαμούθ» που θα ξεκινήσουν από την Βόρεια Ελλάδα αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο και θα συνεχιστούν τον Σεπτέμβριο ξεκινά η Ντόρα Μπακογιάννη.
Οι αρνητικές δημοσκοπήσεις των τελευταίων μηνών , οι «διαρροές» στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας κι ένα γενικότερο κλίμα απαισιοδοξίας που επικρατεί στο κόμμα της, την οδηγούν στην απόφαση να πάρει πάνω της όλο το παιχνίδι και να επιχειρήσει να ανατρέψει την εικόνα αυτή.

Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ εκτιμά ότι η προσωπική επαφή της με τους πολίτες αλλά και με τους πυρήνες στελεχών που διαθέτει ανά νομό, θα βοηθήσει να υπάρξει μια συσπείρωση και ταυτόχρονα θα ενισχύσει το σημαντικά
πεσμένο ηθικό των μελών του κόμματος.

Απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη είναι να κάνει το ξεκίνημα της από την Βόρειο Ελλάδα, εκεί που θεωρεί ότι τα πράγματα είναι δυσκολότερα για το κόμμα της μετά και την αποχώρηση του Κώστα Κιλτίδη. Οι πόλεις που
θα επισκεφθεί σίγουρα είναι η Καβάλα, η Δράμα, η Πτολεμαίδα, η Βέροια, οι Σέρρες και φυσικά η Θεσσαλονίκη όπου διαθέτει ένα στενό πυρήνα μαχητικών στελεχών.

Ο προγραμματισμός των επισκέψεων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί στο κομμάτι της Μακεδονίας και αμέσως μετά θα ξεκινήσει επισκέψεις σε άλλες περιοχές της χώρας. Ένας ακόμα στόχος των επισκέψεων αυτών είναι να ολοκληρώσει τις λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας που σε αρκετές περιπτώσεις είναι προβληματικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ