Tα γυρνάει τώρα ο ηθοποιός που «κάρφωσε» τη σχέση Κλίντον-Χάρλεϊ -«Είχα πάρει ναρκωτικά, δεν ήξερα τι έλεγα»

Αφού προκάλεσε παγκόσμιο σάλο με όσα είχε εκμυστερευτεί ένα βράδυ σε δύο άγνωστους άνδρες, στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, για σχέση του Μπιλ Κλίντον με την ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ, ο ηθοποιός Τομ Σάιζμορ, τώρα, διαψεύδει τον εαυτό του.

«Μιλούσε ένας άνθρωπος που έχει σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά» είπε ο Σάιζμορ μιλώντας στην Huffington Post. Οπως είπε, ναι μεν είναι η φωνή του που ακούγεται στο ηχητικό, αλλά όσα λέει είναι ψέματα, συμπληρώνοντας ότι το ηχητικό κατεγράφη πριν πέντε χρόνια, σε περίοδο που πάλευε με τα ναρκωτικά και μαζί του δεν ήταν «και τα καλύτερα παιδιά».

«Ποτέ δεν έχω πάει στον Λευκό Οίκο. Ποτέ δεν έχω γνωρίσει τον Μπιλ Κλίντον. Δεν θα αρνηθώ ότι τα είπα εκείνα τα πράγματα. Δεν θυμάμαι να τα έχω πει, αλλά είναι παλιό υλικό και είμαι μαζί με άλλους ναρκομανείς. Μπορεί να τα είπα, αλλά τίποτε δεν είναι αλήθεια» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Σημειώνεται ότι σε ηχητικό απόσπασμα που μετέδωσε το Radar Online, ο ηθοποιός ακούγεται να εκμυστυρεύεται σε δύο άνδρες, με τους οποίους συνομιλούσε, ότι Μπιλ Κλίντον και Λιζ Χάρλεϊ διατηρούσαν σχέση επί ένα χρόνο περίπου. Μάλιστα, παρέθετε και σπαρταριστές λεπτομέρειες για το πώς γνωρίστηκαν οι δύο τους, με τον ηθοποιό να υποστηρίζει ότι ο πρώην πλανητάρχης τον είχε πλησιάσει και πιεστικά του είχε αποσπάσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της Βρετανίδας ηθοποιού. «Στη συνέχεια της τηλεφώνησε μπροστά μου και της είπε ότι στέλνει ένα αεροπλάνο στο Λος Αντζελες για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στην Ουάσινγκτον. Πέρασαν μαζί τέσσερις καυτές νύχτες. Συνέχισαν να βλέπονται επί ένα χρόνο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάιζμορ μιλώντας με τους δύο άγνωστους άνδρες, πριν από πέντε χρόνια στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είχε εκμυστερευτεί, για τον πρώην πλανητάρχη και την ηθοποιό ο Σάιζμορ, στους δύο άνδρες πατώντας ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ