Σάλος -Φήμες ότι ο Μπιλ Κλίντον είχε ερωτική σχέση με την ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ [εικόνες] - iefimerida.gr

Σάλος -Φήμες ότι ο Μπιλ Κλίντον είχε ερωτική σχέση με την ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει ξεσπάσει σε ΗΠΑ και Βρετανία μετά τη διαρροή ενός βίντεο από δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μάντσεστερ στο οποίο φαίνεται ο ηθοποιός Τομ Σάιζμορ να εξομολογείται σε δύο άγνωστους άνδρες το πώς ο Μπιλ Κλίντον του «απέσπασε» τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της Λιζ Χάρλεϊ, πώς τελικά τους έφερε σε επαφή και πώς αναπτύχθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα στον πρών πρόεδρο των ΗΠΑ και την Βρετανίδα ηθοποιό.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα είχε μπει σε διαδικασία απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, ισχυρίζεται, συνομιλώντας με τους δύο άγνωστους άνδρες, ότι επί θητείας Μπιλ Κλίντον είχε παρακολουθήσει την προβολή μιας ταινίας (στην οποία πρωταγωνιστούσε) στον Λευκό Οίκο. Οπως... καταγγέλλει, μόλις ολοκληρώθηκε η προβολή ο τότε Αμερικανός πρόεδρος του πλησίασε και του ζήτησε πιεστικά το τηλέφωνο της Λιζ Χάρλεϊ με την οποία μάλιστα ο Σάιζμορ είχε για κάποιο διάστημα δεσμό.

Σύμφωνα με το Radar Online το οποίο έχει στη διάθεσή του και το σχετικό βίντεο, ο ηθοποιός υποστήριξε, μάλιστα, ότι ο Μπιλ Κλίντον χρησιμοποιούσε τη θέση του για να τον πείσει να του δώσει το τηλέφωνο της ηθοποιού και μοντέλου και αργότερα του ασκούσε πιέσεις έτσι ώστε να πείσει την Λιζ Χάρλεϊ να μπει σε ένα αεροπλάνο το οποίο θα την μετέφερε αμέσως από το Λος Αντζελες στην Ουάσινγκτον.

Ο Σάιζμορ, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, έδωσε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της Λιζ Χάρλεϊ στον Μπιλ Κλίντον, ο οποίος δεν έχασε δευτερόλεπτο και κάλεσε την ηθοποιό στο τηλέφωνο επιτόπου.

«Ελίζαμπεθ είμαι ο ο πρόεδρός σου» φέρεται να είπε ο τότε πλανητάρχης στην ηθοποιό μόλις αυτή απάντησε στην κλήση και πρόσθεσε: «Ακουσέ με Ελίζαμπεθ, δεν έχω καθόλου χρόνο. Σου στέλνω ένα αεροπλάνο να σε φέρει εδώ».

Στο βίντεο, όπως σημειώνει η Daily Mail, όταν ο Σάιζμορ ερωτάται αν πιστεύει ότι ο Κλίντον και η Χάρλεϊ έκαναν σεξ απαντά: «Εσύ τι λες; Ηταν εκεί για τέσσερις ημέρες».

Μάλιστα, ο ηθοποιός προσέθεσε ότι η Βρετανίδα καλλονή ζήτησε πληροφορίες για την κατάσταση του γάμου του Κλίντον με την Χίλαρι με τον Αμερικανό πρόεδρο να της απαντά πως η σχέση του με την σύζυγό του είναι... πλατωνική.

Ο Σάζμορ, ο οποίος πρόσφατα είχε μπλεξίματα καθώς είχε βρεθεί να κάνει χρήση ναρκωτικών, ανέφερε ότι ο 42ος πρόεδρος των ΗΠΑ και η ηθοποιός είχαν σχέση για ένα χρόνο, περίπου. Το ειδύλλιο σταμάτησε όταν ο Μπιλ Κλίντον σταμάτησε να τηλεφωνεί στην Χάρλεϊ.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, εξιστόρησε στους αγνώστους άνδρες με τους οποίους συνομιλούσε και σπαρταριστές λεπτομέρειες από εκείνη τη βραδυά στο Λευκό Οίκο. Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ο Κλίντον για να καλύψει τα νώτα του, καθώς η Χίλαρι βρισκόταν στην ίδια αίθουσα στην οποία είχε «στριμώξει» τον Σάιζμορ με σκοπό να του αποσπάσει το τηλέφωνο της ηθοποιού, του είπε τι δικαιολογία θα πει στην σύζυγό του για την κουβέντα που είχαν. «Θα πω ότι ρώτησα για τον θείο σου τον Τεντ Σάιζμορ που παίζει επαγγελματικό μπέιζμπολ. Αυτό είναι το ψέμα που θα πούμε, μην το ξεχάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Μπιλ Κλίντον κατά τα λεγόμενα του Σάιζμορ.

Πάντως, ούτε ο Μπιλ Κλίντον, ούτε ο Τομ Σάιζμορ είχαν σχολιάσει μέχρι στιγμής τις εν λόγω φήμες. Η μόνη που από τους εμπλεκόμενους που έχει αντιδράσει είναι η Λιζ Χάρλεϊ η οποία μέσω Twitter τόνισε ότι όλο αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα.«Γελοίες, ανόητες ιστορίες για μένα και τον Μπιλ Κλίντον. Εντελώς αναληθές. Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια των δικηγόρων μου», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Πάντως, οι μόνες περιπτώσεις κατά τις οποίες Κλίντον και το πάλαι ποτέ μοντέλο, Λιζ Χάρλεϊ φωτογραφήθηκαν μαζί, είναι το 2001 όταν έδωσαν το «παρών» σε πάρτι στη Santa Monica και το 2005 όταν βρέθηκαν σε ένα πάρτι μασκέ.

Το 2010 η Χάρλεϊ δήλωσε ότι θαυμάζει τους ισχυρούς άνδρες σαν τον Μπιλ Κλίντον τον οποίο και ανέφερε σαν παράδειγμα επιτυχημένου ηθοποιού. «Οι ισχυροί άνδρες μπορούν να είναι σέξι. Λατρεύω τον Κλίντον. Είναι πονηρός αλλά όμορφος και έχει αισθησιακή φωνή», είχε δηλώσει η ίδια τότε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ