Σοκάρει το ερωτικό τρίγωνο του Τζουντ Λο με την πρώην του Σιένα Μίλερ και τον «OO7» Ντάνιελ Κρέγκ - iefimerida.gr

Σοκάρει το ερωτικό τρίγωνο του Τζουντ Λο με την πρώην του Σιένα Μίλερ και τον «OO7» Ντάνιελ Κρέγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Βόμβα» του Τζουντ Λο για απιστία της πρώην του με τον Ντάνιελ Κρέγκ.
Τι κι αν χώρισαν λόγω της δικής του απιστίας; Περίπου τρία χρόνια μετά το φινάλε με την Σιένα Μίλερ, ο Τζουντ Λο αποκάλυψε την σχέση που είχε η πρώην αρραβωνιαστικιά του με τον Ντάνιελ Κρεγκ, προσθέτοντας πως... συγγενικό του πρόσωπο πούλησε την πληροφορία στα ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο της δίκης για τις τηλεφωνικές υποκλοπές από την «News Of The World», ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για την αποκάλυψη που έκανε η εφημερίδα το 2005, σύμφωνα με την οποία η Σιένα τον απάτησε με κινηματογραφικό «007», με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στην ταινία «Layer Cake».

Ο Τζουντ Λο κατέθεσε στο δικαστήριο ότι υποψιάζονταν πως συγγενείς του έδιναν στα media πληροφορίες για την προσωπική του ζωή και, μάλιστα, έγραψε σε χαρτί το όνομα του στενού του προσώπου που «κάρφωσε» την απιστία της Σιενα Μίλερ!

Παράλληλα, ο 41χρονος star του Hollywood αποκάλυψε ότι τηλεφώνησε στον Ντάνιελ Κρεγκ όταν είδε το δημοσίευμα, προτρέποντάς τον να μιλήσει στην κοπέλα του για την σχέση του με την Σιένα Μίλερ!

«Θα ήμουν χαρούμενος αν αυτή η ιστορία δεν έβγαινε ποτέ στο φως», συνέχισε ο Τζουντ Λο, γράφει το star, ο οποίος παραδέχθηκε πως είδε το δημοσίευμα για το ειδύλλιο της καλής του με τον συνάδελφό του ενώ ήταν μαζί της, στον γάμο της αδερφής της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζουντ Λο Ντάνιελ Κρεγκ Σιένα Μίλερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ