Η Βαλερί του Ολάντ ήθελε απεγνωσμένα το σπίτι όπου έκανε διακοπές ο Ακης Τσοχατζόπουλος - iefimerida.gr

Η Βαλερί του Ολάντ ήθελε απεγνωσμένα το σπίτι όπου έκανε διακοπές ο Ακης Τσοχατζόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρυσι το καλοκαίρι η Βαλερί Τριερβελέρ – σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ που είδε το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια της, μετά το σκάνδαλο με την Γκαγιέ- ήθελε απεγνωσμένα να νοικιάσει τη βίλα όπου έκανε διακοπές ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Τι συνέβη τελικά;

Γράφει η Σίβυλλα στο Βήμα:
«Όσο για την... low profile Βαλερί; Η Εσθήρ στοιχηματίζει ότι πριν βρει καταφύγιο σε ξενοδοχείο της περιοχής του Πόρτο Χέλι, το περασμένο καλοκαίρι, είχε φροντίσει να συναντήσει ελληνίδα επιχειρηματία. Την ενδιέφερε αν η κυρία νοίκιαζε το σπίτι της σε μία από τις ωραιότερες περιοχές του Πόρτο Χέλι. Εκείνη απάντησε θετικά. Δεν τα βρήκαν όμως στην τιμή. Ήταν η πολυτελής βίλλα που συνήθιζε να νοικιάζει στο Πόρτο-Beverly- Χέλι των ελλήνων μεγαλοεφοπλιστών ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η οικογένειά του. Τελικά η δημοσιογράφος Βαλερί εκτός από «απρόσεκτη» γύρω από τα προσωπικά της ήταν και... ολίγον σφιχτοχέρα. Oh mon dieu! Quelle deception!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ