Δήμαρχος έγινε ρεζίλι από βίντεο που τον δείχνει «τύφλα» και να βρίζει χυδαία - iefimerida.gr

Δήμαρχος έγινε ρεζίλι από βίντεο που τον δείχνει «τύφλα» και να βρίζει χυδαία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κακό πράγμα να τα τσούξεις λίγο παραπάνω ιδιαίτερα εάν είσαι δήμαρχος και ετοιμάζεσαι για τις επόμενες εκλογές, καθώς ποτέ δεν ξέρεις ποιος σε παρακολουθεί και κυρίως ποιος σε... καταγράφει.

Το σκληρό αυτό μάθημα έμαθε ο Ρομπ Φορντ, δήμαρχος του Τορόντο, ο οποίος απεικονίζεται σε ένα βίντεο να είναι σκνίπα σε κάποιο φαστ φουντ και να βρίζει χυδαία, ακόμη και συνεργάτες του.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που απασχολεί τα μέσα ο δήμαρχος μιας και είναι γνωστή εδώ και καιρό η αδυναμία του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ωστόσο, τους τελευταίους μήνες είχε ανέβει αρκετά στις δημοσκοπήσεις.

Ο λόγος πως είχε στηρίξει τους τελευταίους μήνες την δημόσια εικόνα του στο γεγονός ότι δήλωνε καθαρός και αποτοξινωμένος και πως έχει βρει την αλήθεια στον λόγο του Θεού.

Ο ίδιος ο Φορντ παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ το επίμαχο βράδυ αλλά υποστήριξε ότι αυτό συνέβη στον προσωπικό του χρόνο. «Ήμουν με κάτι φίλους και τι κάνω στην προσωπική μου ζωή δεν σας αφορά» δήλωσε ο Φορντ στην εφημερίδα Toronto Star.

Στο διάρκειας περίπου ενός λεπτού βίντεο ο Φορντ εμφανίζεται να μιλάει για την περίοδο που ήταν υπό αστυνομική έρευνα για χρήση ναρκωτικών. Ο δήμαρχος του Τορόντο μιλάει ακατάληπτα με τζαμαϊκανή προφορά αν και ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάτι κακό ούτε στον τρόπο ομιλίας του, ούτε στην επιλογή των λέξεων που χρησιμοποίησε.

Μάλιστα στόλισε με αρκετά μπινελίκια τον αρχηγό της αστυνομίας της πόλης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ