Στο αυτόφωρο και πάλι η «αγανακτισμένη» χρυσαυγίτισα Θέμις Σκορδέλη - iefimerida.gr

Στο αυτόφωρο και πάλι η «αγανακτισμένη» χρυσαυγίτισα Θέμις Σκορδέλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον της δικαιοσύνης και συγκεκριμένα του αυτόφωρου δικαστηρίου αναμένεται να βρεθεί η υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής, η «αγανακτισμένη του Αγίου Παντελεήμονα» Θέμις Σκορδέλη.

Η Σκορδέλη, αντιμετωπίζει σειρά διώξεων σε βαθμό πλημμελήματος και κατηγορείται για πλαστογραφία, κατοχή κροτίδων και παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, ενώ εκκρεμούν σε βάρος της και άλλες κατηγορίες για αδικήματα που είχε διαπράξει στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη είχε συλληφθεί λίγο μετά τα πρώτα εντάλματα που βγήκαν και εκτελέσθηκαν για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η Σκορδέλη, είναι ενεργό μέλος της ΧΑ και έχει απασχολήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές για επιθέσεις της σε βάρος αλλοδαπών στον Αγιο Παντελεήμονα, ενώ μάλιστα η δίκη της για την επίθεση με μαχαίρι σε μετανάστη, έχει αναβληθεί ήδη επτά φορές, καθώς η κατηγορούμενη επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα και προσκομίζει ιατρικές βεβαιώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ