Με αγωγή απαντάει ο Γιάννος Παπαντωνίου στις κατηγορίες Ζήγρα - iefimerida.gr

Με αγωγή απαντάει ο Γιάννος Παπαντωνίου στις κατηγορίες Ζήγρα

Με αγωγή απαντάει ο Γιάννος Παπαντωνίου στις κατηγορίες Ζήγρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς του Νίκου Ζήγρα κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου.

Ο πρώην υπουργός Αμυνας και Οικονομικών απαντάει στις αιτιάσεις του Νίκου Ζήγρα και αναγγέλλει ότι ζήτησε ήδη από τους δικηγόρους του να καταθέσουν αγωγή κατά του κ. Ζήγρα.

«Ζήτησα από τους δικηγόρους μου να κατατεθεί αγωγή κατά του κ. Ζήγρα για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς που διατυπώνει σε βάρος μου στη σημερινή έκδοση της κυριακάτικης εφημερίδας Real News.

Η ελληνική δικαιοσύνη μπορεί να βοηθήσει τον κ. Ζήγρα να αντιληφθεί ότι η ''λογική του μιζαδόρου'', η οποία τον κατευθύνει, είναι διαφορετική από την κοινή λογική, την οποία επικαλείται» αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ζήγρας υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι «ο κ. Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις που βρήκε από τον κ. Τσοχατζόπουλο, αλλά συνέχισε να τις εφαρμόζει. Προφανώς θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον σε αυτές, αφού δεν βρήκε τίποτε παράνομο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ