Ο Ζήγρας «καρφώνει» τον Γιάννο Παπαντωνίου: Μάλλον θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον στις συμβάσεις του Ακη - iefimerida.gr

Ο Ζήγρας «καρφώνει» τον Γιάννο Παπαντωνίου: Μάλλον θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον στις συμβάσεις του Ακη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου βάζει στο κάδρο ο Νίκος Ζήγρας για τον οποίο αφήνει αιχμές όσον αφορά την πιθανή εμπλοκή του στις εξοπλιστικές προμήθειες.

«Ο κ. Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις που βρήκε από τον κ. Τσοχατζόπουλο, αλλά συνέχισε να τις εφαρμόζει. Προφανώς θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον σε αυτές αφού δεν βρήκε τίποτε παράνομο» λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα RealNews, ενώ παράλληλα κατηγορεί τον Αντώνη Κάντα ότι κάλυψε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας και πως δεν μίλησε για το ρόλο του ιδίου και του κ. Τραυλού επί υπουργίας Παπαντωνίου.

Αναφέρει πως ο άνθρωπος που γνώριζε τους πάντες και τα πάντα για τους εξοπλισμούς και τις μίζες «ο Καμπούρογλου , δήθεν αυτοκτόνησε, ενώ διαφεύγει ο υπ' αριθμόν ένα γνώστης των διαδρομών του χρήματος , ο κ. Φουάντ. Γι' αυτό ακόμα και σήμερα ο ένας καλύπτει τον άλλον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ