Σε επενδύσεις 11 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα προχωρά η Coca Cola - iefimerida.gr

Σε επενδύσεις 11 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα προχωρά η Coca Cola

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επενδύσεις συνολικού ύψους 11 εκατ. ευρώ στις μονάδες της στο Αίγιο και στο Σχηματάρι θα υλοποιήσει τους επόμενους μήνες η CoCa Cola 3E. Οπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει επενδύσει συνολικά πάνω από 18 εκατ. ευρώ στη χώρα.

Συγκεκριμένα, μέσα στους επόμενους μήνες, η Coca Cola 3Ε θα επενδύσει 3 εκατ. ευρώ στη μονάδα παραγωγής του Αιγίου, όπου παράγεται το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, για την αναβάθμιση τόσο του μηχανολογικού εξοπλισμού της μονάδας, όσο και των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Παράλληλα, θα επενδύσει 8 εκατ. ευρώ στη μονάδα του Σχηματαρίου Βοιωτίας,με στόχο αφενός την καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων και του νερού και αφετέρου την περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικότητάς της. Σημειώνεται ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη μονάδα του Σχηματαρίου έχουν πραγματοποιηθεί επενδύσεις ύψους 18 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ coca cola επενδύσεις Αίγιο Coca Cola 3E
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ