ΣΥΡΙΖΑ: Σαμαράς – Βενιζέλος μάχονται να μείνουν στην εξουσία παραδομένοι σε δανειστές και διαπλοκή - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Σαμαράς – Βενιζέλος μάχονται να μείνουν στην εξουσία παραδομένοι σε δανειστές και διαπλοκή

ΣΥΡΙΖΑ: Σαμαράς – Βενιζέλος μάχονται να μείνουν στην εξουσία παραδομένοι στους δ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιπολιτευτικά «πυρά» εκτοξεύει η Κουμουνδούρου μετά το ραντεβού που είχαν ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τις δηλώσεις του τελευταίου.

Με μία ιδιαιτέρως αιχμηρή ανακοίνωση, σχολιάζοντας τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου και με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις στο Τ.Τ στον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφή μέτρηση για «το δίδυμο που αλληλοκαλύπτεται για τα σκάνδαλα, τις μίζες και τη διαφθορά», το οποίο «δεν θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα να οδηγεί την κοινωνία και την οικονομία στην καταστροφή».

«Η από κοινού πλέον κάλυψη στο πρόσωπο της επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που κατηγορείται για την υπόθεση του ΤΤ, αποδεικνύει την συγκάλυψη και τη συνενοχή των κ. Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η μόνη μάχη που δίνουν οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος είναι να μείνουν όσο μπορούν περισσότερο στην εξουσία παραδομένοι στους δανειστές και στηριζόμενοι στην εγχώρια διαπλοκή.

Η αντίστροφη μέτρηση όμως έχει ξεκινήσει και το δίδυμο που αλληλοκαλύπτεται για τα σκάνδαλα, τις μίζες και τη διαφθορά δεν θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα να οδηγεί την κοινωνία και την οικονομία στην καταστροφή.

ΥΓ. Η από κοινού πλέον κάλυψη στο πρόσωπο της επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που κατηγορείται για την υπόθεση του ΤΤ, αποδεικνύει την συγκάλυψη και τη συνενοχή των κ. Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ