Βενιζέλος: Παλεύουμε αλλά η... 5η φάλαγγα δεν θέλει να βγούμε από την κρίση - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Παλεύουμε αλλά η... 5η φάλαγγα δεν θέλει να βγούμε από την κρίση

Βενιζέλος: Παλεύουμε αλλά η... 5η φάλαγγα δεν θέλει να βγούμε από την κρίση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ των Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλο και Γιάννη Στουρνάρα.

Η συζήτηση του πρωθυπουργό με τον αντιπρόεδρο και τον υπουργό Οικονομικών διήρκεσε περίπου τρεισήμισι ώρες και κατά τη διάρκεια τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα ενόψει Τρόικα.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άφησε σαφείς αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας «δίνουμε μάχη αλλά η 5η Φάλαγγα, δεν θέλει να βγει η χώρα από την κρίση».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Στουρνάρας τόνισε στους δημοσιογράφους «Κάναμε μία ενημέρωση για την Οικονομία, για το που βρισκόμαστε σε σχέση με την τρόικα. Εχθές στείλαμε στην τρόικα τα στοιχεία που έπρεπε να στείλουμε και περιμένουμε να καθοριστεί ημερομηνία για τον ερχομό της» και επισήμανε ότι δεν το προβληματίζει η υπόθεση εμπλοκής της διευθύνοντος συμβούλου του ΤΧΣ στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης δεν συζητήθηκε το θέμα του ΤΤ.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ