Σαμαράς-Στουρνάρας αποφασίζουν για την απομάκρυνση της επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας - iefimerida.gr

Σαμαράς-Στουρνάρας αποφασίζουν για την απομάκρυνση της επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Σε τετ-α-τετ του Αντώνη Σαμαρά με τον Γιάννη Στουρνάρα θα κριθεί το μέλλον της σημερινής επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το όνομα της οποίας συμπεριλαμβάνεται στο πόρισμα- φωτιά για τα δάνεια του Τ.Τ.Αν και είναι πολλοί εκείνοι που θεωρούν ότι η συμμετοχή της Αναστασίας Σακελλαρίου σε επιτροπή (τη περίοδο 2011- 2012) για την αναχρηματοδότηση των ύποπτων δανείων δεν δικαιολογεί την εμπλοκή της στην υπόθεση ή ότι εν πάση περιπτώσει είναι υπερβολική η καταγραφή του ονόματος της στη λίστα των εμπλεκομένων προσώπων, στο υπουργείο Οικονομικών παραδέχονται ότι η θέση που καταλαμβάνει σήμερα η κ. Σακελλαρίου είναι "ευαίσθητη" και ως εκ τούτου απαιτείται προσεκτικός χειρισμός.

Παράγοντες του ΤΧΣ αλλά και του υπουργείου Οικονομικών δεν επιβεβαιώνουν- επί του παρόντος- ότι έχει ζητηθεί η παραίτηση της κ. Σακελλαρίου, ωστόσο οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά από την συνεννόηση του Πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται πως η κ.Σακελλαρίου είχε προκαλέσει αίσθηση όταν είχε γίνει γνωστό πως ο μισθός της έφτανε τα 17.900 ευρώ το μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ