Η Ντίσνεϊλαντ ζωντανεύει στην άμμο [photos-video] - iefimerida.gr

Η Ντίσνεϊλαντ ζωντανεύει στην άμμο [photos-video]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην παραλία Μπλανκεμπέργκε του Βελγίου, σε έκταση 3.000 τετραγωνικών μέτρων, τα παιδικά μας όνειρα παίρνουν μορφή με το πιο αγαπημένο υλικό των παιδιών το καλοκαίρι. Την άμμο! Γλύπτες από όλο τον κόσμο μαζεύτηκαν στο Βέλγιο και ζωντάνεψαν για εμάς, τα παιδικά μας παραμύθια.

Οι γλύπτες οι οποίοι συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό, που είχε θέμα την Ντίσνεϊλαντ, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατασκεύασαν μοναδικά γλυπτά απείρου κάλλους και απίστευτων διαστάσεων.

Όλοι οι ήρωες ήταν εκεί. Από το κάστρο της Κόκκινης Βασίλισσας, της Αλίκης στην Χώρα των θαυμάτων, και το κλασσικό κάστρο της Χιονάτης, σήμα κατατεθέν της Ντίσνεϊ, μέχρι τον διάσημο πειρατή Τζάκ Σπάροου, όπως επίσης και τον πιο αγαπημένο πειρατή των παιδικών μας χρόνων, τον φοβερό και τρομερό Κάπταιν Χούκ.

Η μοναδική αύτη έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ