Βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα: Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα - iefimerida.gr

Βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα: Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα: Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας με το οποίο μας υποδέχθηκε ο νέος χρόνος. Σήμερα Πέμπτη, προβλέπονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα, ενώ τα φαινόμενα θα είναι πιο ισχυρά στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σταδιακή βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, κυρίως στη Χαλκιδική και βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις, οι οποίες τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά αυξημένες, κυρίως στα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις ανατολικότερες περιοχές και λίγα χιόνια στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, με σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, κυρίως στα Δωδεκάνησα, με σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι και από τα βόρεια. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ