Το ακριβότερο χοτ ντογκ του κόσμου [video]

Συνηθισμένη σκηνή πριν και μετά από κάθε αγώνα γύρω από το γήπεδο. Ενώ τρέχεις να προλάβεις να μπεις στο γήπεδο ή μόλις έχει τελειώσει ο αγώνας και συζητάς τον αγώνα με τους κολλητούς. Ξαφνικά μια υπέροχη μυρωδιά πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα. Το γνωστό και αγαπημένο βρώμικο, μας περιμένει εκεί για να νικήσει την πείνα μας μετά τον αγώνα. Στην Αμερική είπαν να το πάνε ένα βήμα παραπάνω..

Την Κυριακή έκανε πρεμιέρα στο Μπρόξτον Ροξ Στάντιουμ, το ακριβότερο χοτ ντογκ του κόσμου το οποίο κοστίζει 80 δολάρια και για γέμιση εκτός από το αγαπημένο λουκάνικο έχει τρούφα και χαβιάρι! Η συνταγή προέρχεται από σεφ που έχει βραβευτεί με βραβείο Michelin.

Στο γήπεδο υπάρχουν θέσεις που στοιχίζουν 15 δολάρια και ακόμα και αν οι αμερικάνοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, το χοτ ντογκ έχει καταφέρει να γίνει ήδη ανάρπαστο.

Το έργο τέχνης λοιπόν, αποτελείται από μοσχαρίσιο λουκάνικο βάρους μισού κιλού, το οποίο είναι τυλιγμένο με λάδι τρούφας, και μέσα αντί για καραμελωμένα κρεμμύδια έχει τριμμένα μανιτάρια και χαβιάρι μαζί με κομματάκια λευκής τρούφας. Το ψωμί είναι αρίστης ποιότητας που θα ικανοποιούσε κάθε γκουρμέ γευσιγνώστη και αντί για κέτσαπ, μουστάρδα και μαγιονέζα, το χοτ ντογκ αυτό έχει φρέσκια κρέμα και σολομό αυγοτά!

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει γίνει ήδη μεγάλη επιτυχία και πλέον πέρασε και στον χώρο του ντελίβερι όπου διάφορες αλυσίδες ψάχνονται να το εντάξουν στους καταλόγους τους. «Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα σταυροδρόμι, στο οποίο συναντιούνται οι επαρχιώτες με τους πλούσιους και διάσημους», είπε ο εμπνευστής της ιδέας, Σάντερ Σκότλαντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ