Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ερχονται χριστουγεννιάτικες καταιγίδες - iefimerida.gr

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ερχονται χριστουγεννιάτικες καταιγίδες

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ερχονται χριστουγεννιάτικες καταιγίδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χριστούγεννα με έντονη κακοκαιρία προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε. Συγκεκριμένα, από το βράδυ της παραμονής και μέχρι και ανήμερα τα Χριστούγεννα προβλέπονται ισχυροί άνεμοι και πρόσκαιρες καταιγίδες σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικά:
Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου
προβλέπονται βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στην Ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις δυτικές Κυκλάδες, τη Δυτική Κρήτη και πιθανά την ανατολική και νότια Αττική.

Αύριο Τετάρτη ανήμερα τα Χριστούγεννα, τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα και σταδιακά από τις απογευματινές ώρες θα επηρεάσουν τις Ανατολικές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα εξασθενήσουν.

Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου
Προβλέπονται βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες κυρίως στα Δωδεκάνησα αλλά από τις βραδινές ώρες νέα σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται από τα βορειοδυτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ