Το «αμαρτωλό» μυστικό όσων ψωνίζουν από το διαδίκτυο – Πόσοι το «τσούζουν» πριν αγοράσουν κάτι και πόσοι είναι εντελώς γυμνοί [βίντεο] - iefimerida.gr

Το «αμαρτωλό» μυστικό όσων ψωνίζουν από το διαδίκτυο – Πόσοι το «τσούζουν» πριν αγοράσουν κάτι και πόσοι είναι εντελώς γυμνοί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πικάντικη αποκάλυψη έκανε μια έρευνα της Paypal σχετικά με τον τρόπο που πραγματοποιούν τους αγορές τους όσοι ψωνίζουν από το διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το digitallife, οι 11 στους 100 καταναλωτές πραγματοποιούν τις online αγορές τους, εντελώς γυμνοί.

Πιο συγκρατημένοι αποδεικνύεται το 1/3 των online shoppers οι οποίοι πραγματοποιούν τις αγορές τους με τις πιτζάμες. Όπως φαίνεται τα πλεονεκτήματα του shopping από τον καναπέ είναι εμφανή σε κάθε περίπτωση όπως και η άνεση που προσφέρει, σε σχέση με τις βόλτες στην αγορά, τα σπρωξίματα, τις ουρές, το κρύο, αλλά και το να πρέπει να είναι κανείς ντυμένος.

Οπως συμπληρώνει η ίδια έρευνα το 15% των online shoppers απολαμβάνουν ακόμη και ένα ποτήρι αλκοολούχο ποτό κατά τη διάρκεια των online αγορών τους, ενώ το 86% παραδέχεται ότι, φέτος, θα πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία online αγορά από το κινητό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ