Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, ό,τι κι αν κάνουν - iefimerida.gr

Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, ό,τι κι αν κάνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ηλίας Κασιδιάρης από την Κατερίνη όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια νέων γραφείων του κόμματός του, έδωσε συνέχεια στην κόντρα των τελευταίων ημερών της Χρυσής Αυγής με τους ιεράρχες λέγοντας και επενέλαβε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

«Θέλουμε στο πλευρό μας τους ιεράρχες που είναι καθαροί. Στις τάξεις της εκκλησίας υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ειναι καθαροί κι αυτό το γνωρίζει όλος ο ελληνικός λαός. Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε κανέναν, εχω μόνο να δώσω μια συμβουλή στους ιεράρχες: Να μην πολιτικολογούν» είπε.

Tαυτόχρονα ξεκαθάρισε ότι θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας, όπου κι αν βρίσκεται αναφερόμενος στις εκκρεμότητες που έχει με τη δικαιοσύνη:

«Δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων σε όποια θέση κι αν βρίσκομαι, ό,τι κι αν έχουν κάνει. Δεν μπορούν να μου στερήσουν τα πολιτικά μου δικαιώματα όποιαδήποτε εκτροπή κι αν κάνουν».

Ο υπόδικος βουλευτής υποστήριξε ότι ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκεται στη φυλακή "γιατί τρομοκράτησε τους Γερμανούς τοκογλύφους". Χαρακτήρισε τις διωξεις σε βάρος των στελεχών του κόμματος "παράνομες" ενώ υποστήριξε πως η Χρυσή Αυγή βγει εκτός νόμου αυτό "θα είναι μια εκτροπή ανάλογη με αυτή του 1967, θα ειναι σα να βγαίνουν τα τάνκς στους δρόμους.."

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ