Αυστηρό μήνυμα Σαμαρά για σενάρια ανατροπής: Δεν ασχολούμαι με όσους κινούνται στο σκοτάδι - iefimerida.gr

Αυστηρό μήνυμα Σαμαρά για σενάρια ανατροπής: Δεν ασχολούμαι με όσους κινούνται στο σκοτάδι

Αυστηρό μήνυμα Σαμαρά για σενάρια ανατροπής: Δεν ασχολούμαι με όσους κινούνται σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σενάρια πολιτικής ανωμαλίας κάνει λόγο ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος απαντά στα σενάρια περί σχηματισμού άλλης κυβέρνησης τονίζοντας «δεν ασχολούμαι με όποιους κινούνται, ενδεχομένως, στα σκοτάδια».

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο πρωθυπουργός αποκλείει το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών τον Μάιο και επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο χαρακτηρίζει «επιτομή του λαίκισμού και της ανευθυνότητας».

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς, αναφέρει πως η απόφαση για την περαιτέρω μείωση του χρέους θα πρέπει να ληφθεί από τους εταίρους την άνοιξη, αφήνει να εννοηθεί πως δεν θα υπάρξει νέο Μνημόνιο και υπαινίσσεται πως σημειώνονται διαφορές στο εσωτερικό της τρόικας.

Αναγνωρίζει, ωστόσο, πως το 2013 υπήρξε υπερφορολόγηση των πολιτών και διαμηνύει πως οι φτωχοί και οι αδύναμοι θα προστατευθούν από τους πλειστηριασμούς.

Τέλος, εκτιμά ότι θα υπάρξει πολύ σύντομα συμφωνία με την Τρόικα για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα με στόχο να περιοριστούν στις απόλυτα χρήσιμες και λειτουργικές μονάδες και στο απαραίτητο προσωπικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ