Ελληνοαμερικανοί επενδυτές: Μεγάλη ευκαιρία η Ελλάδα- Υπάρχει θερμό ενδιαφέρον στις ΗΠΑ - iefimerida.gr

Ελληνοαμερικανοί επενδυτές: Μεγάλη ευκαιρία η Ελλάδα- Υπάρχει θερμό ενδιαφέρον στις ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες» κάνει λόγο ο Νίκος Μπορνόζης, πρόεδρος της εταιρείας Capital Link, ο οποίος τόνισε πως μεγάλο ρόλο παίζει η προσωπική ανάμειξη του Αντώνη Σαμαρά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μπορνόζης ανέφερε πως «υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα αυτή την στιγμή. Παρά τις τελευταίες διακυμάνσεις που υπάρχουν, η κατάσταση στην Ελλάδα έχει βελτιωθεί σημαντικά και περνάει το μήνυμα στους επενδυτές ότι υπάρχουν επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες. Κατά συνέπεια, βλέπουμε αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον από μέρους των επενδυτών. Κι' αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις συμμετοχής στο συνέδριό μας».

Στην ερώτηση αν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές βλέπουν ότι υπάρχουν ευκαιρίες στην Ελλάδα ή αν ακόμη παρατηρείται κάποιος δισταγμός, ο κ. Μπορνόζης υποστήριξε ότι «υπάρχουν και οι μεν και οι δε. Ορισμένοι έχουν κάνει ένα πρώτο βήμα και άλλοι ακόμη το ψάχνουν. Και αυτό είναι λογικό. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι σήμερα, υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ ' ότι υπήρχε ακόμη και πριν λίγο διάστημα. Και βέβαια, όσο πιο νωρίς μπει κάποιος στην Ελλάδα, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η ευκαιρία. Από την άλλη πλευρά, όσο πιο νωρίς μπαίνεις, τόσο και πιο μεγάλο είναι το ρίσκο. Αλλά, νομίζω ότι έχει περάσει πλέον το μήνυμα ότι τα πιο δύσκολα είναι πίσω μας και η πεποίθηση είναι ότι τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο».

Κεντρικός ομιλητής κατά τη διάρκεια του γεύματος του συνεδρίου της Capital Link, θα είναι ο Γιάννης Στουρνάρας, σε ζωντανή σύνδεση από την Αθήνα. Αρχικά, είχε ανακοινωθεί ότι ο κ. Στουρνάρας θα επισκεπτόταν τη Νέα Υόρκη για να μιλήσει στο συνέδριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα ΗΠΑ επενδύσεις Αμερική Capital Link
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ