Αμερικανική εταιρεία με επικεφαλής Ελληνα, θέλει να επενδύσει στην ΕΑΒ - iefimerida.gr

Αμερικανική εταιρεία με επικεφαλής Ελληνα, θέλει να επενδύσει στην ΕΑΒ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επενδυτικό ενδιαφέρον μέσω σύμπραξης Δημόσιου- Ιδιωτικού τομέα, στον κλάδο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, εκδήλωσε αμερικανικό επενδυτικό σχήμα με επικεφαλής τον Πάνο Ξενοκώστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας ΟΝΕΧ.

«Επενδύσεις που μπορούν να ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια δολάρια στην πενταετία, με κεντρικό πυρήνα την αξιοποίηση της υψηλής κατάρτισης του ανθρωπίνου δυναμικού της ΕΑΒ» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, όπου παρατίθεται επιγραμματικά το επενδυτικό πλάνο πενταετίας σε εκτιμήσεις.

«Για εμάς αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή η εξασφάλιση του εθνικού συμφέροντος. Πάνω απ' όλα τα επενδυτικά πλάνα, θέλουμε να στηρίξουμε έμπρακτα την ελληνική οικονομία και βιομηχανία», δήλωσε ο κ. Ξενοκώστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική πρόταση ήταν σε γνώση της προηγούμενης διοίκησης της ΕΑΒ και είναι σε γνώση και της νέας διοίκησης, που ανέλαβε τα καθήκοντά της στα τέλη Αυγούστου. Αλλά «το όλο ζήτημα είναι θέμα μετόχου», ανέφεραν αρμόδιες πηγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ