"Αν είναι να επιτεθείς, σκότωσε όσους περισσότερους μπορείς" - iefimerida.gr

"Αν είναι να επιτεθείς, σκότωσε όσους περισσότερους μπορείς"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για 9 ολόκληρα χρόνια προετοιμάζοταν ο μακελάρης του Όσλο για το διπλό χτύπημα της προηγούμενης Παρασκευής, που κόστισε 93 ζωές. Στο αδιανόητο «μανιφέστο» του, 1500 σελίδων, με τίτλο "2083-Μια Ευρωπαϊκή Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας", που δημοσίευσε στο διαδίκτυο λίγο πριν ξεκινήσει το αιματοκύλισμα, ο Μπρέιβικ περιγράφει με λεπτομέρειες την «συνεχιζόμενη ισλαμική αποικιοποίηση της Ευρώπης μέσω δημογραφικών στοιχείων, στατιστικών και ιστορικών αφηγήσεων». Δηλώνει συνεχιστής των Τεκτόνων Ναϊτών Ιπποτών, περιγράφει τις «Ισλαμικές γενοκτονίες» των Χριστιανών και στο τέλος καταγράφει βήμα προς βήμα πως ετοίμασε τις επιθέσεις.

Στο εξώφυλλο του παρανοϊκού πονήματος δεσπόζει ο ερυθρός σταυρός των Ναϊτών, ενώ στην επόμενη σελίδα το κείμενο του «μανιφέστου» ξεκινά με το εξης ρητό: «Το ευρωπαϊκό κοινό θαυμάζει τους πιο τολμηρούς ψεύτες, ενώ απαχθάνεται όσους προσπαθούν να του πουν την αλήθεια»

Στις επόμενες σελίδες του γιγαντιαίου «μανιφέστου», ο ακροδεξιός μακελάρης καταπιάνεται με:

1. Την άνοδο του Μαρξισμού και του πολυπολιτισμού στην Ευρώπη.

2. Την «Ισλαμική αποικιοποίηση» και τον «εξισλαμισμό» της Ευρώπης.

3. Την σημερινή κατάσταση των «Κινημάτων Αντίστασης» κατά του Μαρξισμού και του Ισλάμ.

4. Τις «λύσεις» που εξετάζουν αυτά τα «κινήματα»

Ο Μπρέιβικ αφιερώνει ένα ιδιαίτερα μεγάλο κομμάτι του μανιφέστου του, στα ιστορικά γεγονότα και τα πρόσωπα του Ισλάμ καθώς, όπως λέει «είναι άγνωστα στους Ευρωπαίους», αφού «δεν διδάσκονται στα πανεπιστήμια συμφωνα με τις οδηγίες των 'πολυπολιτιστικών/μαρξιστικών' ελιτ. Όπως γράφει ο ίδιος, οι μισές περίπου από τις 1500 σελίδες είναι αντιγραφή ή συρραφή κειμένων από διάφορες πηγές. Τα υπόλοιπα είναι δικά του...

Σημαντικό μέρος του μανιφέστου αναλώνεται σε περιγραφή της επίδρασης της Μαρξιστικής θεωρίας στις ανθρωπιστικές σπουδές και ιδιαίτερα της Σχολής της Φρανκφούρτης, καταγράφοντας αναλυτικά τα προφίλ και τις ιδέες διάσημων θεωρητικών της, όπως Χ. Μάρκουζε, Τζ. Λούκατς, Α. Γκράμσι, Β. Ράιχ, Ε. Φρόμ, κλπ που θεωρεί ότι ανήκουν στην «ελίτ» εκείνη που προώθησε τον πολυπολιτισμό και την «Ισλαμοποίηση» της Ευρώπης, και την αλλαγή των προγραμμάτων σπουδών στα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα πανεπιστήμια.

Στη συνέχεια, ο Μπρέιβικ καταπιάνεται με τον «ιστορικό ρεβιοζιονισμό», δηλαδή το πως, κατά τη γνώμη του, το κοινό δεν ξέρει «την αλήθεια για το Ισλάμ και την πραγματική του ιστορία», καταγράφοντας τα γεγονότα που «σβηνονται συστηματικά ή αποκρυπτονται από την ιστορία και τα σχολικά προγράμματα: τις σφαγές των Αρμενίων, των Ελλήνων, των Κοπτών, την μετατροπή του Λιβάνου σε ισλαμικό κράτος...από το Ισλάμ».

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο κομμάτι του μανιφέστου, ο Μπρέιβικ το αφιερώνει σε καταγραφή ενός λεπτομερούς ημερολογίου του χρονικού διαστήματος από τις 2 Μαϊου 2011 μέχρι τις 22 Ιουλίου. Την τελευταία ημέρα γράφει:

«Παρασκευή 22 Ιουλίου - Ημέρα 82η: Ξεκινάω την διαδικασία των εκρήξεων στα προκαθορισμένα μέρη. Έχω αρκετό υλικό για τουλάχιστον 20 εκρήξεις. Η κεφαλαιοποίηση του εγχειρήματος θα ξεκινήσει μόλις έχω τα αποτελέσματα (σσ. εννοεί τις εκρήξεις). Ο χρόνος τελειώνει... Αυτό θα είναι "όλα ή τίποτα".»

Μερικές ώρες μετά, ήρθε η βομβιστική επίθεση στο κέντρο του Όσλο και ακολούθησε η σφαγή της Οτόγια.

Τι άλλο γράφει ο μακελάρης:

- Για την «προετοιμασία» του μανιφέστου του δαπάνησε 317.000 ευρώ ενώ εργαζόταν επί 3 χρόνια για την ολοκλήρωσή του.

- «Οι γυναίκες πρέπει να είναι νοικοκυρές, όχι αστυνόμοι ή στρατιώτες ... πρέπει να σταματήσει η αποθέωση της ομοφυλοφιλίας...»

- «Από την 11 Σεπτεμβρίου 2011, έχουν γίνει περισσότερες από 12000 τρομοκρατικές επιθέσεις στο όνομα της Τζιχάντ, με ένα ή περισσότερα θύματα μή-μουσουλμάνους... δηλαδή 150 θανάσιμες επιθέσεις της Τζιχάντ το μήνα»

- Για την Τουρκία: «Τι μπορεί να περιμένει κανείς από μια χώρα που δολοφονεί τους διανοούμενους και τους δημοσιογράφους επειδή λένε τη λέξη "γενοκτονία"»

- «Όλοι οι ευρωπαίοι προδότες έχουν καταδικαστεί [σσ. από τους Ναΐτες «ιππότες»] σε θάνατο»

- «Για να έχει μια επίθεση επίδραση, πρέπει να περιλαμβάνει δολοφονίες και χρήση όπλων μαζικής καταστροφής. Όταν χρησιμοποιεί τέτοιες τεχνικές, ο Ιππότης γίνεται πολλαπλασιαστής, ισοδυναμεί με ολόκληρο στρατό.»

- «Στους στόχους μας [σσ. εννοεί τους Ναΐτες «ιππότες»] συγκαταλέγεται και η ριζοσπαστικοποίηση των Μουσουλμάνων μέσω στρατηγικών επιθέσεων στις κοινότητές τους. Αυτό θα συνεισφέρει στην εξάπλωση των συγκρούσεων και την πόλωση η οποία θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς μας»

- «Όταν αποφασίσεις να επιτεθείς, είναι καλύτερα να σκοτώσεις πάρα πολλούς, παρά λίγους, διαφορετικά θα μειωθεί ο ιδεολογικο αντίκτυπος του χτυπήματος.»

- «Εξετάζω διάφορα μελλοντικά σενάρια για αντίσταση, αντιπαράθεση με την αστυνομία, ανακρίσεις, εμφανίσεις στο δικαστήριο, δηλώσεις στα media»

- Αναφερόμενος στην αίτηση που είχε κάνει για να προμηθευτεί από την αστυνομία ένα όπλο, γράφει «θα προτιμούσα ένα Ruger Mini 30. Στην αίτηση δήλωσα: κυνήγι ελαφιού. Θα ήταν πιο δελεαστικό να γράψω απλά την αλήθεια: εκτέλεση κουλτουριάρηδων μαρξιστών, πολυπολιτισμικών προδοτών»

- Για μήνες, έκανε σκοποβολή ώστε να εκπληρώνει τα κριτήρια για να αγοράσει όπλο.

- «Υπάρχουν στιγμές που η σκληρότητα είναι απαραίτητη και το αρνείσαι να ενεργήσεις έτσι είναι προδοσία προς τους ανθρώπους που θες να προστατέψεις. Η προτιμώμενη μέθοδος είναι να χτυπήσεις με βίαιο και παραπλανητικό τρόπο (...) Όταν αποφασίσει να επιτεθείς, είναι καλύτερο να σκοτώσεις όσους περισσότερους γίνεται».

- Δεν θα προστάτευε ούτε τη μητριά του («παρόλο που ενδιαφέρομαι πολύ για εκείνη») από μια ενδεχόμενη εκτέλεση. «Συνήθισε άλλωστε να είναι συνεργός και προδότης κατηγορίας Β για το πολυπολιτισμικό καθεστώς της Νορβηγίας. Θα έπρεπε να είναι εξοικειωμένη με την εσχάτη προδοσία»!

Διαβάστε εδώ το μανιφέστο του 32χρονου μακελάρη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ