«Γυναίκες-τρόπαια» στα δίχτυα των κροίσων-Εκείνοι έχουν το χρήμα και εκείνες τη γοητεία [εικόνες] - iefimerida.gr

«Γυναίκες-τρόπαια» στα δίχτυα των κροίσων-Εκείνοι έχουν το χρήμα και εκείνες τη γοητεία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι άνδρες πλούσιοι και το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο. Είναι γυναίκες σαγηνευτικές και κάνουν τα πάντα για την καριέρα και τη δόξα τους.Οι διάσημοι εκατομμυριούχοι βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να «εξαγοράσουν» την αγάπη τους για τις πανέμορφες και καλλίγραμμες γυναίκες-τρόπαια, όπως τις αποκαλούν οι κακές γλώσσες. Και εκείνες δεν λένε όχι και «υποκλίνονται» στον έρωτά τους.

Οι εκρηκτικές σχέσεις του Χόλιγουντ αποδεικνύουν πολλές φορές τα αντίθετα έλκονται αρκεί να υπάρχουν δύο απαραίτητα υλικά για τη χημεία του έρωτα... Το χρήμα και η ομορφιά.

Οι αγαπημένες των μεγιστάνων είναι συνήθως εκτυφλωτικές ηθοποιοί ή μοντέλα που φυσικά δεν λένε όχι σε μία χείρα βοηθείας στην καριέρα τους από τους κροίσους συντρόφους τους.

Ο κατάλογος με τις όμορφες και τους εκατομμυριούχους είναι μακρύς και αυξάνεται συνεχώς. Ανάμεσα στα ζευγάρια που δεν μπορούν να παραλειθούν, παρότι η σχέση του αποτελεί παρελθόν είναι η Ναόμι Κάμπελ με τον Ρώσο ολιγάρχη Βλαντιμίρ Ντορόνιν.

«Γυναίκες-τρόπαια» στα δίχτυα των κροίσων-Εκείνοι έχουν το χρήμα και εκείνες τη γοητεία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Παρόμοια φαίνεται πως ήταν και η μοίρα του έρωτα του μοντέλου Λίντα Ευαγγελίστα με τον δισεκατομμυριούχο συνιδρυτή της αλσυσίδας Hard Rock Cafe, Πίτερ Μόρτον. Ωστόσο, αυτό που έμεινε από αυτή τη σχέση ήταν η περίφημη δήλωση του διάσημου μοντέλου πως δεν σηκώνεται από το κρεβάτι για λιγότερα από 10.000 ευρώ.

Από τον εκατομμυριούχο παίχτη του ράγκμπι Εντουάρντο Κρουζ στον πρόεδρο της μεγαλύτερης εταιρείας ΜΜΕ στη Λατινική Αμερική, Χοσέ Αντόνιο Μπαστόν, η Εύα Λονγκόρια φαίνεται πως ξέρει τι θέλει από τους αγαπημένους της.

«Γυναίκες-τρόπαια» στα δίχτυα των κροίσων-Εκείνοι έχουν το χρήμα και εκείνες τη γοητεία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Γουίλ Κόπελμαν. Η πασίγνωστη ηθοποιός και ο κριτικός Τέχνης και γιος του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Chanel παντρεύτηκαν ενώ περιμένουν και το δεύτερο παιδί τους.Η άτακτη Ντρου Μπάριμορ φαίνεται πως τελικά βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο του

«Γυναίκες-τρόπαια» στα δίχτυα των κροίσων-Εκείνοι έχουν το χρήμα και εκείνες τη γοητεία [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο έρωτας της ηθοποιού Μισέλ Γεό και του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), Ζαν Τοντ φαίνεται πως καλά κρατεί. Οι δύο είναι πλέον αρραβωνιασμένοι δηλώνοντας με κάθε ευκαιρία ερωτευμένοι.

Αντουάν Αρνο, ο «Ευρωπαίος playboy, κληρονόμος της LVMH, του μεγαλύτερου οίκου αγαθών πολυτελείας στον κόσμο και το τοπ μόντελ και σύντροφός του Ναταλία Βοντιανόβα δηλώνουν ευτυχισμένοι. Μάλιστα, η Ναταλία είναι η έγκυος, γεγονός που έχει κάνει μεγαλύτερα τα χαμόγελά τους. Ενας έρωτας «γεννιέται» και μαζί ένα παιδί... Ο

Φυσικά, σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής» από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο γάμος της «μούσας» του Κουέντιν Ταραντίνο, Ούμα Θέρμαν με τον «μετρ» των επενδυτικών κεφαλαίων, Γάλλο χρηματιστή με 15 και πλέον εκατομμύρια ευρώ περιουσία, Αρπάντ Μπουσόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ