Η ιστορία αγάπης και... ύπνου μέρος 2ο -Το μωρό και ο σκύλος που «έλιωσαν» το Ιντερνετ σε νέες περιπέτειες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ιστορία αγάπης και... ύπνου μέρος 2ο -Το μωρό και ο σκύλος που «έλιωσαν» το Ιντερνετ σε νέες περιπέτειες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μικρός Τεό (το σκυλάκι) και ο δύο ετών, πλέον, Μπο (το παιδάκι) μας συστήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η μητέρα του μωρού ανέβασε στο Ιντερνετ φωτογραφίες από αυτή τη μοναδική και ιδιαίτερη φιλία. Η ιστορία αγάπης και... ύπνου, τότε, είχε λιώσει το Ιντερνετ, αφού οι εικόνες έκαναν το γύρο του κόσμου συγκεντρώνοντας εκατομμύρια likes και ανάλογα σχόλια. Η Τζέσικα Σύμπα, η μητέρα του δίχρονου αγοριού μας παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της τρυφερής αυτής σχέσης...

«Η σχέση και το δέσιμο του Μπο και του Τεό μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι φανταστικό, μαγικό» τονίζει η Σύμπα μιλώντας στη Huffington Post.

Το σκυλάκι και ο Μπο, όπως αναγράφει και στις λεζάντες πολλών φωτογραφιών η μητέρα του παιδιού, μεγαλώνουν σαν δυο αδέλφια από διαφορετική... μητέρα. Το εντυπωσιακό, πάντως, δεν είναι ότι κοιμούνται σφιχταγκαλιασμένοι αλλά ακριβώς στην ίδια στάση.

Δείτε το πρώτο μέρος της υπέροχης ιστορίας τους ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ύπνος σκύλος μωρό τεο Μπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ