Ηostel: Η νέα τάση για οικονομική διαμονή που κεντρίζει όλο και περισσότερους επενδυτές παγκοσμίως - iefimerida.gr

Ηostel: Η νέα τάση για οικονομική διαμονή που κεντρίζει όλο και περισσότερους επενδυτές παγκοσμίως

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για τη νέα τάση στον παγκόσμιο τουρισμό, η οποία σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της HVS προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον των επενδυτών παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το netweek, ο όρος hostel περιγράφει το υβριδικό προϊόν που συνδυάζει τις υπηρεσίες ξενοδοχειακού τύπου με τις φιλικές τιμές και ατμόσφαιρα των hostels.

Όπως φαίνεται μάλιστα τα οικονομικά ξενοδοχεία αποτελούν μία παγκόσμια τάση: Από το δισεκατομμυριούχο Ronald Burkle, ο οποίος επενδύει 250 εκατ. δολ. για την εξαγορά και ανακαίνιση 10 τέτοιων μονάδων στις ΗΠΑ, μέχρι τον Κινέζο Ji Qi και την HanTing, η οποία εκτιμάται ότι θα αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων παγκοσμίως -με 10.000 μονάδες- μέχρι το 2020.

Στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στη γειτονιά του Ψυρρή υπάρχει εδώ και ένα περίπου χρόνο ένα hostel που μάλιστα έχει ψηφιστεί ως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.

Ο λόγος για το City Circus Athens, που απέχει μόλις 300 μέτρα από το μετρό Μοναστηράκι και απευθύνεται σε όλους εκείνους τους περιπετειώδεις ταξιδιώτες που πάντα αναζητούν κάτι διαφορετικό και δεν εφησυχάζουν. Δείτε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ