Στην καρδιά της πόλης κρύβεται ένα από τα καλύτερα hostel της Ευρώπης – Η πιο φτηνή διαμονή στην Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Στην καρδιά της πόλης κρύβεται ένα από τα καλύτερα hostel της Ευρώπης – Η πιο φτηνή διαμονή στην Αθήνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και ένα περίπου χρόνο στη γειτονιά του Ψυρρή υπάρχει ένα hostel που μάλιστα έχει ψηφιστεί σε ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.

Ο λόγος για το City Circus Athens, που απέχει μόλις 300 μέτρα από το μετρό Μοναστηράκι και απευθύνεται σε όλους εκείνους τους περιπετειώδεις ταξιδιώτες που πάντα αναζητούν κάτι διαφορετικό και δεν εφησυχάζουν.

Η ιδέα ανήκει στο Νώντα και τον Δήμο, δυο παιδιά με αγάπη για το ποδήλατο και τη φωτογραφία που έχουν κάνει αρκετά ταξίδια μένοντας σε hostel, αποφασίζοντας έτσι να φτιάξουν το δικό τους στην Αθήνα.

Στο ιδιαίτερο αυτό hostel, μπορείτε να βρείτε την πιο low budget διαμονή, η οποία όμως δεν στερείται αισθητικής. Μπορεί να απευθύνεται σε ταξιδιώτες «ακροβάτες», που ζουν τη ζωή στα άκρα κι αντιμετωπίζουν κάθε ταξίδι ως περιπέτεια αλλά το μέρος που θα τους φιλοξενήσει ακόμα και για ένα βράδυ θα τους μείνει αξέχαστο.

Τα δωμάτια έχουν νεανική διακόσμηση, διαθέτουν ιδιωτικό ή κοινόχρηστο μπάνιο με ντους και ντουλάπια. Για όσους δεν γνωρίζουν ακριβώς τη φιλοσοφία ενός hostel, εδώ μπορείτε να κάνετε booking από δωμάτιο έως κρεβάτι.

Το πιο ιδιαίτερο που θα βρείτε είναι τα κρεβάτια για ψηλούς που φτιάχτηκαν με παραγγελία των ιδιοκτητών σε εργοστάσιο της Αθήνας.

Στη ρετρό τραπεζαρία σερβίρεται καθημερινά μπουφές πρωινού, ενώ υπάρχει και lounge χώρος για να απολαύσετε το ποτό σας με θέα στην Ακρόπολη.

Να θυμάστε ότι αν εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα, επιβαρύνεστε κατά 2% της αρχικής τιμής ενώ οι τιμές ξεκινούν από 19 ευρώ.Ακόμη κι αν δεν είστε ένοικοι του City Circus μπορείτε να έρθετε για ένα χαλαρό ποτό ή κοκτέιλ στην ταράτσα του. Τι γίνεται με τις τιμές; 2,20 ευρώ οι μπύρες, 5 ευρώ τα ποτά και τα κοκτέιλ!

Σαρρή 16, Αθήνα, τηλ. 213 0237244, www.citycircus.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ