Αρχιτέκτονας θρύλος έτοιμος να επανασχεδιάσει το Ελληνικό – Εχει φτιάξει μεταξύ άλλων το γήπεδο Καμπ Νου [εικόνες] - iefimerida.gr

Αρχιτέκτονας θρύλος έτοιμος να επανασχεδιάσει το Ελληνικό – Εχει φτιάξει μεταξύ άλλων το γήπεδο Καμπ Νου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως ο λόρδος Νόρμαν Φόστερ είναι ο αρχιτέκτονας αστέρας που σκοπεύει να φέρει στο Ελληνικό ο όμιλος Λάτση στο πλαίσιο της προσφοράς που θα κάνει κοινοπραξία της οποίας ηγείται η Lamda Development για το Ελληνικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κώστα Τσαούση στο newmoney, o 78χρόνος αρχιτέκτονας από το εργατικό Μάντσεστερ - ιδρυτής και πρόεδρος της ομώνυμης φίρμας με τη διεθνή εμβέλεια- είναι ο άνθρωπος που θα βάλει τη σφραγίδα του στη πρόταση που θα υποβάλλει η κοινοπραξία που ηγείται η Lamda Development για το Ελληνικό. Ο διάσημος αρχιτέκτονας –όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές- είναι μια επιλογή του ίδιου του κ. Σπύρου Λάτση και φαίνεται πως συνδυάζεται με ολόκληρο το πακέτο της επένδυσης.

Xαρακτηριστικά έργα του αρχιτέκτονα που ηγείται του διεθνούς γραφείου Foster + Partners είναι το Camp Nou, το νέο σταδίου της Barcelona στη καταλανική πρωτεύουσα, το Μετρό του Μπιλμπάο στην ίδια περιοχή, το Διεθνές Αεροδρομίου στο Κουβέϊτ, το New Globe Theater στη Νέα Υόρκη, το περίπτερο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Expo της Σαγκάης το 2010, τον πύργο που στεγάζει τα κεντρικά της Commerzbank στη Φρανκφούρτη, το εντυπωσιακό Σπίτι των Ελεφάντων στο Ζωολογικό Κήπο της Κοπεγχάγης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ