Παγετός σε όλη τη χώρα: Ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες

Ηλιόλουστος αλλά παγωμένος θα είναι ο καιρός, αφού σήμερα Παρασκευή προβλέπεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, ωστόσο ο υδράργυρος θα σημειώσει κάθετη πτώση με τη θερμοκρασία να αγγίζει σε πολλές περιοχές τους 2 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος με παγετό τη νύχτα και νωρίς το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παγετό τη νύχτα και νωρίς το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ