Σε κάθετη πτώση ο υδράργυρος: Συννεφιά και χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Συνεχίζεται η παγωνιά, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει κι άλλο, αφού σήμερα Πέμπτη, προβλέπονται αραιές νεφώσεις αλλά και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα, που κατά τόπους θα φτάσουν τους 2 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στην Ηπειρο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ